Waarom investeren in Bitcoin - #3 Golden Age

Mijn hele leven werk ik in Sales, maar mensen in mijn netwerk vragen me: waarom investeren in Bitcoin? Jullie vragen, ik antwoord.

Om dit te kunnen beantwoorden, ga ik er een paar afleveringen over maken. De terugkoppeling is dat het veel te lang duurt voordat ik een nieuwe aflevering release, dit komt vooral omdat het allemaal nieuw voor mij is en ik loop tegen allerlei problemen aan. Ik ben hopelijk beter aan het worden en zal dan ook in de toekomst meer kunnen leveren.

Voordat we in Crypto gaan, waarom zou je überhaupt moeten willen investeren en handelen op beurs?

Het diversifiëren van je inkomen is niet alleen een goed idee, maar ik zou zelfs zo ver willen gaan dat het tegenwoordig een vereiste is. Het laatste wat ik voor de toekomst wil, is afhankelijk zijn van 1 werkgever. Financiële onafhankelijkheid is het echte doel hier en dus dit jaar heb ik mijn aanpak veranderd. De manier waarop ik mijn financiële plannen op dit moment in mijn leven heb gestructureerd, zijn als volgt:

  1. Primaire loondienst baan, ik ben werkzaam bij HubSpot in Sales, waarbij ik mijn tijd ruil voor een salaris.
  2. Side job, Entrepreneur, deze Nederlandse Sales blog genaamd HubSterdam, waarbij ik mijn tijd ruil voor affiliate inkomsten van technologie partners.
  3. Investeren, waarbij ik geld investeer om uiteindelijk passief inkomen te genereren.
  4. Trading, waarbij mijn tijd en geld ruil voor winsten die worden gemaakt door middel van het kopen van Coins laag en het verkopen tegen een hogere prijs.

Naarmate de tijd vordert, zou de ideale situatie zijn om meer te investeren, minder afhankelijk te zijn van mijn tijd om inkomsten te genereren. Dat brengt me op het onderwerp van investeren, er zijn veel beleggingsvormen. Ik wil in de toekomst investeren in onroerend goed, maar ik heb niet genoeg financiële middelen daarvoor zoals de meeste mensen, omdat die vorm van investeren een grote hoeveelheid geld vereist om ermee te kunnen starten.

In plaats daarvan heb ik ervoor gekozen om geld te investeren die ik heb verdiend bij mijn primaire job, te sparen en te investeren in Cryptocurrencies. Waarom? Omdat Cryptocurrencies gebaseerd zijn op de Blockchain innovatie. Er zijn veel video's op het internet beschikbaar om uit te leggen wat Blockchain is, dus voor deze post zal ik een super vereenvoudigde en korte intro geven om het simpel te houden.

Blockchain is een disruptieve innovatie die de wereld verandert, met name verandert het de financieel dienstverlenende industrie omdat het een gedecentraliseerd systeem is en de tussenpersoon overbodig maakt. Ja, ik bedoel dat je geld digitaal kunt overmaken van persoon tot persoon zonder bank. Probeer me vandaag maar eens geld te sturen zonder een bank, dat kan je niet. Woon je in een land waar politici verantwoordelijk zijn voor teveel uitgaven en veel te veel schulden? Weet je wat ze meestal doen? Ze zetten de geldpers aan of verhogen de belastingen, beide zijn slecht voor de waarde van een valuta. Met Blockchain kan niemand meer geld drukken, geen overheid kan slecht beleid voeren. De enige impact die er op de waarde van een cryptocurrency is, is de traditionele markt: Vraag & Aanbod.

Weet je nog de dagen waarin het internet net werd geïntroduceerd? Mensen wisten niet waar het voor was en laten we maar zeggen dat je met je modem op een Windows 95-computer inbelde, dat dat een andere ervaring is, dan wat het vandaag de dag is en de dingen die je via het internet kunt doen. Stel je eens voor dat je een investeerder in die tijd was in Google, Facebook of Microsoft, tsja…. Dan zou je vandaag rijk zijn geweest. Nu, dat is waarom ik dit jaar in Crypto investeerde. Het is vroeg, zoals het internet in 1995 was, heel simpel nu, maar er zullen geweldige dingen uit komen. Als dit de eerste keer is dat je erover hoort, moet je daar snel wat aan doen, omdat je een enorme kans laat liggen.

Ik ken zoveel mensen die sparen op hun bankrekening voor de lange termijn, ze ontvangen geen rente van de bank en door inflatie wordt hun geld minder waard. In plaats daarvan is het veel verstandiger om in een gediversifieerde portefeuille te investeren.

In de volgende post/video ga ik in op hoe je begint en welke keuzes ik heb gemaakt. Voor nu heb ik een pagina gemaakt hoe je kunt starten met bitcoin.

Hubsterdam Advies: beste Bitcoin Wallet & Marktplaats SpectroCoin , klik hier