Hoe start je met Bitcoin - #4 Golden Age

Hoe start je met Bitcoin en andere Cryptocurrencies, praktisch en simpele tips.


Investeren in crypto kan al snel complex worden, vooral voor niet-tech mensen. Maar zoals met alle dingen, is niemand geboren met deze kennis en het is gewoon een kwestie van jezelf te leren. Ik heb het zelf geleerd van mijn beste vriend die mij uitlegde hoe het werkt, ik wil die kennis doorgeven en waarde toevoegen aan jou.

Om te helpen heb ik een overzichtspagina gemaakt gemaakt. Starten met Bitcoin is een pagina met een samenvatting en alle relevante websites die je nodig hebt. Dit heeft alle dingen die ik zelf gebruik, als ik iets nieuws gebruik of zou aanbevelen, zal ik deze pagina bijwerken, dus gebruik het alsjeblieft.

Bitcoin Portemonnee & Money Exchange
Koop en verkoop bitcoin via een Exchange website, een soort digitale bank waar je fiat (geld) omzet voor een Cryptocurrency (Bitcoin). Wij raden Spectrocoin aan.

Veilige Fysieke portemonnee
Als je wilt dat je Bitcoins veilig opgeslagen worden en niet gestolen kunnen worden, moet je een Trezor kopen. Ik gebruik het zelf en adviseren het zeker. Ik zou echter dit alleen  overwegen als je meer dan een paar duizend dollar investeert.

Cloud Mining
Iedere investeerder in Crypto zou ook mining moeten doen, het geeft je net nieuwe Bitcoin door Mining, Genesis Mining is de grootste cloud mining bedrijf op de markt. Ik heb er flink in geïnvesteerd, voor 3% korting code: lRSo0T

Bitcoin Exchange
Vergelijkbaar met de New York Stock Exchange is Bittrex een van de grotere crypto-marktplaatsen die een grote hoeveelheid alternatieve munten aanbied. Waar je Bitcoin verhandelt in andere cryptocurrencies waarin je wilt investeren.

Crypto portfolio management
Volledige portefeuille voor al je Bitcoin en Altcoin transacties. Inclusief winst- en verliesberekeningen, prijskaartjes, gerealiseerde winst en rapportage voor al je cryptocurrency.

In de volgende post ga ik in op welke beleggingsstrategie ik gebruik en wat mijn initiële investering verdubbeld heeft binnen 6 maanden.

Hubsterdam Advies: Hashflare Cloud Mining voor de goedkoopste prijs, klik hier