Wat is HubSpot?

HubSpot's is een CRM platform technologie voor Marketing, Sales en Service afdelingen en is gebouwd om je te helpen bij het implementeren van inbound en je organisatie te laten groeien. Volledig aangedreven door dezelfde database, dus iedereen in uw organisatie werkt vanuit hetzelfde systeem.

Pricing en overzicht features
hubspot background image

Waar gebruik je HubSpot voor?

Idealiter werken je klantgerichte teams met maximale efficiëntie om de reis van de koper op een naadloze manier te ondersteunen. In werkelijkheid zijn er vaak knelpunten die tot issues leiden, om hier beter op in te spelen gebruiken steeds meer organisaties een centraal CRM platform zoals HubSpot. 

wat is HubSpot
 

HubSpot mogelijkheden

Er zijn talloze manieren waarop organisaties HubSpot technologie inzetten voor Marketing, Sales & Service doeleinden. De belangrijkste themas zijn om meer bezoekers naar je website te krijgen, die anonieme bezoekers te converteren naar leads, met meer en betere informatie Sales te ondersteunen voor omzet groei en van klanten naar promoters te maken.

HubSpot features

De belangrijkste voordelen van HubSpot zijn voordelen van features die alleen mogelijk zijn doordat je een platform gebruikt versus een losse point solution.
HubSpot contact record
Lead Management

Ga veel verder dan naam en email adres. Elke interactie wordt automatisch opgeslagen in een overzichtelijke tijdlijn, inclusief tel-gesprekken, e-mails, website bezoeken en email interacties.

HubSpot Sales
Real-time notificaties

Krijg direct een melding zodra een prospect je e-mail of bijlage opent, je product of pricing webpagina bezoekt, chat etc, waardoor je snel en relevant kunt reageren.

dashboard HubSpot
Dashboards

Met een clean, visueel dashboard krijg je in één oogopslag een totaaloverzicht van alle Sales, Marketing en Service relevante data. Je kunt hier vervolgens direct eenvoudig actie ondernemen.

HubSpot CRM-2
Lead generatie

Doordat marketing en sales data gekoppeld zijn, kun je exact de ROI zien van elke adwords of facebook advertentie. Hierdoor kun je met meer  zekerheid beter investeren om meer en betere leads genereren.

marketing automation hubspot
Marketing Automation

Automatiseer met name terugkerende taken waardoor je veel tijd kunt besparen. Het is tevens de belangrijkste manier om op het juiste moment Sales te ondersteunen om de deal te sluiten.

hubspot forecasting
Reporting en forecasting

Krijg real-time inzichten in de waarde van lopende deals. Weet hoeveel potentiële omzet er per periode in je pipeline zit zodat je nauwkeurig kunt rapporteren en forecasten.

Klaar om te starten?

CONNECT MET ONS

Hoe ziet HubSpot eruit?

HubSpot interface
HubSpot dashboards
Hubspot connect
Contact record HubSpot

Sta je open voor een vrijblijvend gesprek?

CONNECT MET ONS