Golden Age - Episode 1 - Start van een nieuwe Sales & Marketing video series

Vandaag lanceer ik met trots een Sales & Marketing video series: “Golden Age” op LinkedIn. De naam Golden Age is een referentie naar de Nederlandse geschiedenis in de 17e eeuw. Waar Nederland de wereldhandel domineerde en het rijkste land ter wereld was op dat moment. Hoewel ik persoonlijk geloof dat mensen in het wensen zich opnieuw in een Golden Age bevinden is het echter niet de reden waarom ik ben begonnen met deze content te maken.

De wereld van Sales & Marketing is veranderd en zal door nieuwe grote veranderingen gaan de komende jaren.


Waarom?


Stel je voor dat je een vrachtwagenchauffeur bent, ben je dan echt in de veronderstelling dat je nog werk gaat hebben in 10 tot 15 jaar van nu?

Ik mag hopen van niet want je zult vervangen worden door zelfsturende vrachtwagens die op een auto piloot op zijn minst op de snelwegen zullen gaan rijden. Door technologie veranderen werkprocessen en zelfs complete banen, net zo goed als dat het is gebeurd in de fabrieken in de afgelopen periode. Het punt is alleen echter dat vooral Sales mensen zich niet bewust zijn dat hun werk/activiteiten steeds minder relevant worden en worden geautomatiseerd. Mensen in Sales moeten na mijn mening zich meer zorgen maken dan vrachtwagenchauffeurs op dit moment!

Ik wil waarde leveren aan Sales en Marketing professionals met data gedreven tips en suggesties hoe ze zowel voor de korte als lange termijn succesvol kunnen zijn. Video content is goed voor mij omdat het me uit mijn comfort zone trekt, voor een camera gaan zitten en een punt willen maken is een skill die ik zeker nog niet meester ben.

Het koste me ruim 3 uur aan opname pogingen om uiteindelijk een video te maken van 2 minuten. Maar dat maakt het nou juist gaaf, het is een format waarin ik content zou willen consumeren. Dus ik kan me voorstellen dat voor Sales en Marketing professionals dit niet anders is!

Momenteel is er geen subscribe optie of media overzicht op een LinkedIn pagina. Ik heb dan ook een Youtube kanaal aangemaakt voor degene die de series wil volgen. Verder zal het op HubSterdam.com worden geplaatst met additionele context en links.

Ik beschouw het als een eer voor degene die mij willen volgen op LinkedIn. Elke like, share & comment zie ik en motiveren mij om betere content te maken, dank voor de support!