Wat is HubSpot Sales Hub?

Sales Hub is de extensie voor Sales professionals op het gratis CRM. Ontvang een melding zodra een lead je e-mail opent, je website bezoekt, volg elke interactie automatisch en organiseer al je Sales activiteiten op één plek.

Pricing en overzicht features
sales hub background

Waar gebruik je HubSpot Sales Hub voor?

Tijdbesparende tools die Sales professionals helpt om meer inzicht te krijgen in je prospects en klanten, administratieve taken te automatiseren, beter te kunnen forecasten en sneller meer deals te sluiten.

wat is HubSpot
 

HubSpot mogelijkheden

Er zijn talloze manieren waarop organisaties HubSpot technologie inzetten voor Marketing, Sales & Service doeleinden. De belangrijkste themas zijn om meer bezoekers naar je website te krijgen, die anonieme bezoekers te converteren naar leads, met meer en betere informatie Sales te ondersteunen voor omzet groei en van klanten naar promoters te maken.

HubSpot Sales Hub features

De belangrijkste voordelen van HubSpot zijn voordelen van features die alleen mogelijk zijn doordat je een platform gebruikt versus een losse point solution.
HubSpot contact record
Lead Management

Ga veel verder dan naam en email adres. Elke interactie wordt automatisch opgeslagen in een overzichtelijke tijdlijn, inclusief tel-gesprekken, e-mails, website bezoeken en email interacties.

HubSpot Sales
Real-time notificaties

Krijg direct een melding zodra een prospect je e-mail of bijlage opent, je product of pricing webpagina bezoekt, chat etc, waardoor je snel en relevant kunt reageren.

dashboard HubSpot
Dashboards

Met een clean, visueel dashboard krijg je in één oogopslag een totaaloverzicht van alle Sales, Marketing en Service relevante data. Je kunt hier vervolgens direct eenvoudig actie ondernemen.

sequences
Sequences

Automatiseren van het Sales process zoals communicatie (1op1 Sales Emails) en het aanmaken van taken in het CRM. Spendeer minder tijd aan administratie en handmatige follow-ups.

support
Telefonische support 24/7

Sales Hub professional klanten krijgen toegang tot 24/7 support vanuit HubSpot direct. 

quotes
Quotes

Maak en verzend verkoopoffertes - en verzamel zelfs elektronische handtekeningen en betalingen - vanaf dezelfde plek waar je de deals beheert.

HubSpot CRM-2
Lead generatie

Doordat marketing en sales data gekoppeld zijn, kun je exact de ROI zien van elke adwords of facebook advertentie. Hierdoor kun je met meer  zekerheid beter investeren om meer en betere leads genereren.

marketing automation hubspot
Sales Automation

Automatiseer met name terugkerende taken waardoor je veel tijd kunt besparen. Spendeer minder tijd aan administratieve taken en meer tijd aan echte Sales uren.

hubspot forecasting
Reporting en forecasting

Krijg real-time inzichten in de waarde van lopende deals. Weet hoeveel potentiële omzet er per periode in je pipeline zit zodat je nauwkeurig kunt rapporteren en forecasten.

Klaar om te starten?

CONNECT MET ONS

Hoe ziet HubSpot eruit?

HubSpot interface
HubSpot dashboards
Hubspot connect
Contact record HubSpot

Sta je open voor een vrijblijvend gesprek?

CONNECT MET ONS