kutcoin review
REview

KuCoin

Een nieuwe bitcoin exchange met grote unieke voordelen

KuCoin review

KuCoin is een cryptocurrency exchange in Azië die zeer geschikt is voor Nederlanders. Ze hebben hun eigen token; KCS (KuCoin Shares). Dit geeft twee grote voordelen, enerzijds krijg je een dagelijkse winst uitkering welke gekoppeld is aan het totale trading volume en het geeft trading voordelen doordat de transactie kosten lager zijn indien je KCS bezit. KuCoin bestaat sinds 15 september 2017 en staat al in de top 20 van de wereld.

Het platform maakt gebruik van KuCoin-aandelen (KCS) dat een beetje lijkt op de manier zoals Binance exchange dat doet. Met als groot verschil dat je  korting op handelsvergoedingen krijgt wanneer je KuCoin-aandelen bezit en je raakt ze dan ook niet kwijt zoals bij BNB het geval is. Over het geheel genomen streven ze naar een meer gebruiksvriendelijke exchange dan traditionele exchanges die vandaag beschikbaar zijn. Het platform keert daarnaast ook 90% van de handelsvergoedingen uit bij gebruikers. Ze bieden ook 24/7 klantenservice en hebben hest beste referral systeem.

Ze staan inmiddels ook bekend om het plaatsen van Crypto coins voordat ze bij andere grote cryptocurrency-exchanges gelist worden. Dit is een bijzonder groot voordeel omdat je hiermee grote winsten in de coins kunt maken omdat je het eerder dan de rest hebt.

Hubsterdam Advies: KuCoin exchange, click hier om een (gratis) account te maken

Hoe snel is de verificatie met KuCoin.com?
Registratie is eenvoudig met KuCoin en het duurde maar enkele seconden waarna ik mijn bevestigingslink op de meegeleverde e-mail kreeg.

Wat is KuCoin Shares?
KuCoin Aandelen (KCS) zijn de tokens die behoren tot de uitwisseling vergelijkbaar met BNB op Binance. Het is een gedecentraliseerde cryptocurrency uitgegeven op basis van Ethereum (ERC 20 token).

Je kunt KCS-tokens direct op de Exchange kopen. Kucoin Aandelen verlenen verschillende bonussen, waaronder inkomsten uit kosten, lagere handelsvergoedingen en andere speciale diensten.

Om de betrokkenheid van de gebruikers te verbeteren en vitaliteit uit te wisselen, geven ze een incentive bonus, die gelijk is aan een % van de totale handelsvergoedingen die door het platform worden berekend, aan gebruikers die KCS in hun wallet op de Exchange houden. Er zijn dagelijkse uitbetalingen!

KuCoin handelsvergoedingen
Handelsvergoedingen zijn verrassend laag bij hen aangezien zij slechts 0,1% op elke handels trade vragen.

Veiligheid
KuCoin heeft natuurlijk een 2-stappen verificatieproces voor alle gebruikers via de veelgebruikte Google Authenticator. Deze beveiligingsfunctie wordt gebruikt voor alle handelingen. 

Klantenondersteuning
Ze hebben 24/7 support en een gemiddelde doorlooptijd van 10 minuten.

Promoties
KuCoin heeft meer en meer promoties per maand, de laatste die ik heb gezien kun je zelfs een Porsche 911 winnen in een trading competitie. Er zijn echter ook andere incentives zoals een deposit bonus en extra tokens die worden gegeven. Je kunt vrij eenvoudig honderden euro's verdienen door simpelweg mee te doen met deze promoties. Vrijwel alle andere exchanges hebben dit niet en zijn vaak ook nog eens 2x zo duur als KuCoin. 

Referral programma
*update , KuCoin heeft zijn referral programma gestopt tot nader bericht. Ik verwacht dat het wat te succesvol was en hoop dat ze het terug brengen.

Soms lees je wel op het internet dat er mensen zijn die KuCoin een Pyramid / Ponzi-regeling noemen. Grote onzin want als je het bekijkt, begrijp je dat Kucoin helemaal niet zelf profiteert van hun referral programma, ze geven 90% van hun vergoedingen aan de gene die de refferal doet als vergoeding terwijl ze slechts 10% zelf nemen. Dit is geen piramide constructie, het is een marketing tool om meer handelaren en liquiditeit van de markt naar zich toe te trekken. De enige mensen die echt profiteren zijn de handelaren zelf zonder kosten te maken of kosten te veroorzaken voor hun referrals! Het is dan ook zeker een aanrader om je vrienden uit te nodigen en je persoonlijke link (die je krijgt als je een account aanmaakt) te delen op Social Media. Uiteraard stellen wij het zeer op prijs als je via ons referred word. Klik hier om een account te maken, het is geen verschil met direct naar de site gaan en je steunt HubSterdam er een klein beetje mee.

 

 

Testimonial-bg.jpg
Bitcoin is a techno tour de force
Bill Gates - Founder of Microsoft
Bill Gates