Binance review
REview

Binance

Global Crypto exchange

Binance review

Binance is de grootste Exchange in trading volume van de wereld, gecreëerd in Azië door ervaren professionals in de cryptocurrency wereld. De meest herkenbare naam achter dit project is dat van Changpeng Zhao, voormalig CTO van OKCoin.

Hubsterdam Advies: beste Bitcoin & Altcoin Exchange is Binance, ga via ons

 

Binance werd gecreëerd na het aantrekken van fondsen via een ICO (Initial Coin Offering). De BNB-tokens kunnen nu op de beurs worden verhandeld of worden gebruikt als een methode om je handelskosten te betalen, waardoor ze met 50% worden verlaagd. Daarnaast kun je met de deelnemen aan een vote voor het listen van een nieuwe coin in de community poll, die bepaalt welke altcoin zal worden toegevoegd aan de exchange.
 
Dat gezegd hebbende, houdt Binance, telkens wanneer een nieuwe munt wordt toegevoegd, een soort promotionele distributie aan bestaande klanten. Meestal gaat het om het veel traden van de nieuwe Crypto en het belonen van hen met extra munten. Hoewel deze niet kunnen worden beschouwd als een gegarandeerd middel om meer altcoins te verkrijgen, vestigen ze wel de aandacht op de nieuwe toegevoegde coin wat zeker na listing zeer belangrijk is.
 
Cryptocurrencies
Binance biedt een aanzienlijk aantal munten aan, die voornamelijk worden verhandeld tegen Bitcoin,  Ethereum en BNB. Aan de andere kant zijn alle grote munten ook gekoppeld aan USDT (US Dollar Tether, een digitaal activum dat wordt ondersteund door Amerikaanse dollars, met als doel een prijsverhouding van 1: 1 te behouden). De lijst met beschikbare munten bij Binance omvat, maar is niet beperkt tot (vooral omdat nieuwe regelmatig worden toegevoegd): BTC, ETH, LTC, BCC, OMG, IOTA, ICN, MCO, SALT, KNC, CTRm SNLS, TRON, RIPPLE ,SUB,  VERGE, CARDANO en STELLAR.

Handelvolume
Bij een Exchange is het totaal aantal transacties welke er plaatsvinden per dag van belang, omdat je bij het traden een koper of verkoper nodig hebt. Bij Exchanges met een laag handelvolume kan het erg lang duren voordat je de aantallen coins hebt gekocht of verkocht die je wil. Binance staat op dit moment als nr 1 van de wereld. Qua handelvolume is het dan ook een top exchange. 

Vergoedingen
De vergoedingenstructuur bij Binance is eenvoudig te begrijpen, maar wat nog belangrijker is, het is zeer concurrerend in de huidige omgeving. Er is een vast tarief van 0,1% voor alle trades. Andere beurzen kunnen wel eens anders zijn per klant op basis van hun handelsvolume en de manier waarop zij een transactie invoeren / beëindigen (handelaren die liquiditeit aan de uitwisseling bieden, krijgen meestal een aantal voordelen).
 
Handelsplatform
Het handelsplatform van Binance is webgebaseerd. Verder biedt het twee verschillende handelslay-outs, een meer eenvoudige en een "Advanced" -versie. Hier ziet je hoe het "Advanced platform" eruitziet:

Binance advanced view.jpg

Betalingsmethoden
Binance is een Exchange die fiat-valutabetalingen niet accepteert en zich alleen richt op Cryptocurrencies. Klanten kunnen de op de exchange ondersteunde munten storten en weer opnemen.

Binance competities
Een uniek kenmerk van Binance is dat ze regelmatig competities houden met een aantal fantastische prijzen. Een voorbeeld hiervan is een competitie voor Tron (TRX) waarbij deelnemers de kans hebben om een Maserati-auto, Mercedes Benz-auto, een Macbook Pro of een iPhone X te winnen. De winnaars zijn de mensen met het hoogste handelsvolume van deze valuta. De huidige ranglijst laat zien dat de persoon op de eerste plaats meer dan 358 BTC in transacties heeft, dus je moet een whale zijn om kans te maken op het winnen van de eerste prijs. Er zijn echter ook andere reguliere competities, dus houd de site in de gaten voor je kans om deel te nemen.

tron-competition.jpg

 

Testimonial-bg.jpg
Bitcoin is a techno tour de force
Bill Gates - Founder of Microsoft
Bill Gates