Wat is BNB

Crypto Blog

Wat is BNB?

On jan 2, 2018

BNB ofwel de Binance-munt is de digitale valuta van de Binance-fase. Binance is een exchange (beurs) alleen voor cryptografische vormen van geld.

In totaal zullen er 200 miljoen BNB coins zijn.

Binance gebruikt de ERC 20-tokenstandaard van Ethereum. De helft van de munten werd verkocht in de ICO. De munt kan worden gebruikt om de kosten te betalen voor het gebruik van de Binance exchange. Deze omvatten ruilkosten, wisselkoersen, boekingskosten en andere.

BNB geeft je een aanzienlijke korting wanneer de kosten in BNB worden betaald, in tegenstelling tot BTC.

In het eerste jaar van bezettingsgraad is er een korting van 50% op alle kosten, in het tweede jaar is er een korting van 25%, in het derde jaar is er een afwaardering van 12,5%, in het vierde jaar is er een korting van 6,75%, en vanaf het vijfde jaar is er geen korting. Deze structuur wordt gebruikt als een motiverende kracht voor klanten om BNB te kopen en het uit te wisselen in de Binance-handel.

In het geval dat je anticipeert op het kopen / aanbieden van een aardig trading volume op Binance nu of later, doe jezelf een plezier  en pak eerst een flink aantal  BNB coins. Dit heeft twee voordelen: je trading kosten worden betaald in BNB, in plaats van in de munt die je ruilt, dat houd het overzichtelijker.

Bovendien krijg je dus een flinke korting op je trading kosten! Verder stijgt de waarde van BNB ook consistent, dus er is eigenlijk geen reden om er niet een paar te kopen.

Ook verklaarde Binance in een terugkoopactie dat het zou inkopen tot 100 miljoen BNB in Q1 2018. De munten worden vervolgens geburned. Dit houdt in dat ze gedevalueerd zijn om de schatting van de rest van de munten te maken. Dit komt ten goede aan de waarde van elke BNB Coin.

Hubsterdam Advies: beste Bitcoin & Altcoin Exchange is Binance, ga via ons

Meer over Binance:

Sterk team - Geleid door Changpeng Zhao, het team heeft ervaring met zowel Wall Street- als Crypto-financiering. Het team heeft ook een track record van succesvolle startups in de pocket.

Bewezen producten - Het onderliggende Binance-platform is al op meer dan 30 beurzen ingezet. Het ondersteunt alle apparaten en meerdere talen en biedt een naadloze gebruikerservaring.

Superieure technologie - De gecertificeerde engine is in staat om 1.400.000 orders per seconde te verwerken, waardoor Binance een van de snelste op de markt is.

De industrie - Ze hebben solide relaties met marktleiders, kijk gewoon naar de lijst met investeerders en adviseurs die bereid zijn om achter het platform te staan.