unikoingold

Crypto Blog

UnikoinGold

On nov 8, 2017

Wat is UnikoinGold?
UnikoinGold is een ERC20 op Ethereum gebaseerde token dat zal dienen als een toegang tot een nieuwe versie van het bestaande Unikrn eSports goksysteem en het zal ook het exclusieve token worden dat wordt gebruikt op het gokplatform. Het eSports ecosysteem wordt gecreëerd dat de spelers, gokkers en toeschouwers zal belonen.

Zelf heb ik persoonlijk 16.000 dollar geinvesteerd in UnikoinGold in de ICO fase, de Ethereum prijs van de ICO was 0.001154743683 ETH per 1 UKG.

Wat doet het bedrijf / project?
Unikrn is een gaming- en eSports-bedrijf gevestigd in Seattle en is opgericht in november 2014. Het is een volledig gereguleerde en gelicentieerde eSports-bookmaker met een weddenschapplatform voor eSports.

Unikrn creëerde een token genaamd "Unikoin" waarmee gebruikers konden gokken op eSports, een ladder op konden klimmen en prijzen konden winnen op markten waar Unikrn nog geen licentie had om echt geld te gokken. Hieronder staan de producten en services die Unikrn biedt.

gokken:
- Inclusief op skills en toeschouwers gebaseerde inzet.

Raffles:
- Gebruikers kunnen jackpot-tickets verwerven om prijzen te winnen (bijvoorbeeld in-game items zoals skins, gaming-hardware en accessoires). Unikrn zal ook exclusieve loterijzalen ("exclusieve kamers") ontwikkelen, waar alleen gebruikers die gouden toegangstickets kopen met UKG toegang toe hebben.

Premium kenmerken:
- Gebruikers kunnen UKG-tokens verdienen door videogames op communityservers te spelen en te winnen.
- Met gebruikersportefeuilles kunnen premiumleden sneller transacties uitvoeren zonder extra kosten.
- Gebruikers kunnen eSports professionals een fooi/donatie geven met behulp van UKG.

Opgemerkt moet worden dat Unikrn hun fiat-gokoperaties zal voortzetten na de introductie van UKG-tokens in rechtsgebieden waar dit legaal is.

--> Koop UnikoinGold hier met Bitcoin

Wat is de beste UKG exchange en waarom? 
Onze aanbeveling om UKG te traden is KuCoin exchange. Dat komt vanwege de volgende redenen:

  • Zeer goed beveiligd
  • Geen deposit fee / kosten
  • Trading fee is 0.1% van de transactie
  • Withdrawal fee is afhankelijk per coin en zeer laag in de markt
  • Je kunt KuCoins aanschaffen welke je additionele korting geeft op de trade fee en je mee profiteert van de groei van de KuCoin exchange doordat je winstdeling erop ontvangt

Hubsterdam Advies: KuCoin exchange, click hier om een (gratis) account te maken

Hoewel het niet ons advies is om Cryptocurrency te laten staan op een exchange (het is veiliger om het bijvoorbeeld op een Trezor te bewaren) , KuCoin heeft state of the art beveiliging dus loop je zeer laag risico en is het beter dan de meeste andere exchanges.

Wat zijn de verdere voordelen van KuCoin exchange?
Wettelijke naleving
Het is een bedrijf met een basis van $2 miljoen geregistreerd kapitaal; juridisch ondersteund, compliance met de wet en anti witwas systeem.

Sterk platform
Zorgt voor handel veiligheid door middel van gebruikersgegevens encryptie, dynamische authenticatie en identificatie en controle op meerdere niveaus. Je kunt direct coins storten en terugstorten. Tevens zijn er geavanceerde trade technologie in het platform maar is het gebruiksgemak sterk gebleven.

24/7 customer support met een gemiddelde response tijd van 10 minuten.