snt exchange

Crypto Blog

SNT exchange - welke is de beste

On okt 27, 2017
Wat is de beste SNT exchange en waarom?
Onze aanbeveling om SNT te traden is KuCoin exchange. Dat komt vanwege de volgende redenen:
  • Zeer goed beveiligd
  • Geen deposit fee / kosten
  • Trading fee is 0.1% van de transactie
  • Withdrawal fee is afhankelijk per coin en zeer laag in de markt
  • Je kunt KuCoins aanschaffen welke je additionele korting geeft op de trade fee en je mee profiteert van de groei van de KuCoin exchange doordat je winstdeling erop ontvangt

Hubsterdam Advies: KuCoin exchange, click hier om een (gratis) account te maken

Hoewel het niet ons advies is om Cryptocurrency te laten staan op een exchange (het is veiliger om het bijvoorbeeld op een Trezor te bewaren) , KuCoin heeft state of the art beveiliging dus loop je zeer laag risico en is het beter dan de meeste andere exchanges.

Wat is SNT?
Status is een interface om toegang te krijgen tot Ethereum, gebouwd voor Android en iOS. Het zijn volledig versleutelde chat berichten, een cryptocurrency portemonnee en naadloze toegang tot DApps. 

Status is meer dan een messenger applicatie. Betalingen en slimme contracten verzenden naar vrienden binnen in chats en gebruikt standaard versleutelde berichten, met behulp van een peer-to-peer-protocol dat niet staat op gecentraliseerde servers.

Vind DApps en andere Status gebruikers via de Discover-functie. Valuta, diensten en ideeën uitwisselen - om de beweging voor decentralisatie te vergroten.

Status is samen met haar gebruikers gebouwd. Ze zijn volledig open source en iedereen kan gratis bijdragen. Samen vormen ze de toekomst van Status, en creëren ze een nieuw type netwerk dat door eigen gebruikers wordt geregeld.

--> Koop Status coin hier met Bitcoin

Wat zijn de verdere voordelen van KuCoin exchange?
Wettelijke naleving
Het is een bedrijf met een basis van $ 2 miljoen geregistreerd kapitaal; juridisch ondersteund, compliance met de wet en anti witwas systeem.

Sterk platform
Zorgt voor handel veiligheid door middel van gebruikersgegevens encryptie, dynamische authenticatie en identificatie en controle op meerdere niveaus. Je kunt direct coins storten en terugstorten. Tevens zijn er geavanceerde trade technologie in het platform maar is het gebruiksgemak sterk gebleven.

24/7 customer support met een gemiddelde response tijd van 10 minuten.