Exchange monetha.jpg

Crypto Blog

Monetha exchange - welke is de beste

On nov 19, 2017
Wat is de beste Monetha exchange en waarom?
Onze aanbeveling om Monetha te traden is KuCoin exchange. Dat komt vanwege de volgende redenen:
  • Zeer goed beveiligd
  • Geen deposit fee / kosten
  • Trading fee is 0.1% van de transactie
  • Withdrawal fee is afhankelijk per coin en zeer laag in de markt
  • Je kunt KuCoins aanschaffen welke je additionele korting geeft op de trade fee en je mee profiteert van de groei van de KuCoin exchange doordat je winstdeling erop ontvangt

Hubsterdam Advies: KuCoin exchange, click hier om een (gratis) account te maken

Hoewel het niet ons advies is om Cryptocurrency te laten staan op een exchange (het is veiliger om het bijvoorbeeld op een Trezor te bewaren) , KuCoin heeft state of the art beveiliging dus loop je zeer laag risico en is het beter dan de meeste andere exchanges.

Wat is Monetha?
Monetha is en dedecentraliseerd vertrouwen en reputatie Cryptocurrency specifiek voor eCommerce. Handel en vertrouwen gaan hand in hand met elkaar, maar de huidige systemen zijn vaak snel gecompliceerd. Ze gebruiken smart contracts van Ethereum om de relatie tussen koper en verkoper te vereenvoudigen.

Wat doet het?
Het gedecentraliseerde vertrouwen en reputatiesysteem (DTRS), aangedreven door smart contracts, werkt perfect samen met de betalingsprocessor van Monetha. Ze laten de koper betrouwbare en transparante beoordelingen zien die zijn gemaakt door eerdere klanten.

Monetha exchange.jpg
Hoe werkt het?
De informatie die nodig is om een betrouwbare relatie tussen koper en verkoper te garanderen (zoals garantie) wordt op de blockchain vastgelegd. Slimme contracten zullen de vertrouwensclassificatie van elke partij automatisch aanpassen volgens een algoritme dat de kwaliteit van de transactie beoordeelt.

Een gedecentraliseerde handel van vertrouwen creëren.
Dit is revolutionair. Op basis van de informatie die tijdens de transactie is opgeslagen, kunnen klanten en verkopers een claim indienen / oplossen, elkaar beoordelen, beoordelingen bekijken enz. Hun geschiedenis wordt vervolgens vastgelegd op de onveranderlijke Ethereum-blockchain, zodat anderen goed geïnformeerde commerciële beslissingen kunnen nemen.

--> Koop MTH coins hier met Bitcoin

Wat zijn de verdere voordelen van KuCoin exchange?
Wettelijke naleving
Het is een bedrijf met een basis van $ 2 miljoen geregistreerd kapitaal; juridisch ondersteund, compliance met de wet en anti witwas systeem.

Sterk platform
Zorgt voor handel veiligheid door middel van gebruikersgegevens encryptie, dynamische authenticatie en identificatie en controle op meerdere niveaus. Je kunt direct coins storten en terugstorten. Tevens zijn er geavanceerde trade technologie in het platform maar is het gebruiksgemak sterk gebleven.

24/7 customer support met een gemiddelde response tijd van 10 minuten.