Monero mining

Crypto Blog

Monero Mining

On nov 14, 2017

Ontdek de return on investment voor Genesis mining Monero-contracten. Hier is een samenvatting van de onderwerpen die in dit artikel worden behandeld:

 • Waarom Monero - Monero is een snelgroeiende valuta die zich richt op privacy
 • Risico's en voordelen - Mining moeilijkheidsgraad en XMR-waarde zijn twee factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het evalueren van de return on investment.
 • Rendement op investering - 211% in 2 jaar, ervan uitgaande dat er geen waardeveranderingen zijn of Mining moeilijkheidsgraad. Breakeven-punt - 1 jaar om je investering terug te krijgen.
 • Coupon: gebruik code "lRSo0T" en ontvang 3% korting op elke aankoop op Genesis Mining!

Monero Logo
Wat is Monero en waarom is het populair?

Monero is een op privacy gebaseerde munt. Het lost een groot probleem met Bitcoin op, privacy. Alle bitcoin-transacties zijn openbaar, inclusief informatie zoals het adres van de afzender, het verzonden bedrag en het adres van de ontvanger. Om het nog erger te maken, kunnen blockchain-ontdekkingsreizigers precies zien hoeveel bitcoins er in de portefeuille zitten, waar het geld vandaan komt en waar bitcoins worden verzonden. Monero lost dit probleem op door de afzender, ontvanger en verzonden bedrag te verbergen.

 • XMR Het symbool van Monero
 • Privacy Monero beschermt de privacy van de afzender en ontvanger.
 • Scalability –Monero heeft goedkopere transactiekosten in vergelijking met Bitcoin

What is Monero Mining?

Mining in eenvoudige bewoordingen is het verwerken van transacties voor het Monero Netwerk. Miners verzamelen real-time transacties en bundelen ze samen in een grootboek dat bekend staat als de blockchain. Het is vergelijkbaar met wat accountants doen, alleen dat het wordt gedaan door zeer krachtige computers. Omdat je voor het Monero-netwerk werkt, betaalt het netwerk je, daarom is mining winstgevend. Monero maakt gebruik van het CryptoNight-algoritme.

Monero Datacenter
Genesis Mining Data Center 

Genesis Mining Monero Contract

Wanneer u een Cloud mining koopt, zet Genesis Mining alle hardware voor u in en start automatisch mijnbouw op het Monero-netwerk. Het resultaat is:

 • Dagelijkse uitbetalingen - Je wordt dagelijks betaald voor mining (verwerkingstransacties voor het Monero Netwerk)
 • Geen technische kennis vereist - De Mining computers worden opgezet en beheerd door Genesis Mining.
 • Geen onderhoudskosten - Genesis mining beheert alle machines
 • Hoe meer hasj-kracht je koopt, hoe meer uitbetalingen je krijgt - waardoor je je beloningen verhoogt.

 

Is Monero Cloud Mining winstgevend?

Het gebruik van Genesis Mining voor het minen van Monero kan zeer winstgevend zijn, met een rendement op investering tot wel 200%. Er zijn echter factoren die het rendement op investeringen van cloud-mining kunnen beïnvloeden:

Mining moeilijkheidsgraat - Mining is competitief, hoe meer Monero miners, hoe minder Miners verdienen. Moeilijkheden nemen toe naarmate het aantal miners omhoog gaat, waardoor het rendement van de investering daalt. Helaas is het voorspellen van mining moeilijkheidsgraad erg moeilijk en een potentieel risico dat de winst kan verminderen.

Monero waarde- Monero is een digitaal valuta en de waarde ervan kan afhankelijk van de handelsmarkt stijgen of dalen.

Monero Mining Calculator
De Return on Investment voor Monero-contracten voor genesis mining worden als volgt berekend (klik hier voor up-to-date Monero Calculator):

Hashrate: 2700H / s
Prijs: $2147 USD (uitgaande van 3% korting met coupon "lRSo0T"
Moeilijkheidsgraad: 28053387353

resultaten:

OPMERKING: Moeilijkheids- en XMR-waardeveranderingen worden niet meegenomen in deze berekening. De resultaten van deze berekening vertegenwoordigen het maximum XMR die mogelijk is met het contract. Toename van moeilijkheidsgraden zal het rendement verminderen.

Dagelijkse uitbetaling: $ 6,22 
Maandelijkse uitbetaling: $ 168,46 
Uitbetaling van 2 jaar: $ 4537,-
Rendement van de investering: 211% rendement op de investering
Break Even Point: In 1 jaar

Hubsterdam Advies: Hashflare Cloud Mining voor de goedkoopste prijs, klik hier