Litecoin exchange

Crypto Blog

Litecoin exchange - welke is de beste

On nov 6, 2017
Wat is de beste Litecoin exchange en waarom?
Onze aanbeveling om LTC te traden is KuCoin exchange. Dat komt vanwege de volgende redenen:
  • Zeer goed beveiligd
  • Geen deposit fee / kosten
  • Trading fee is 0.1% van de transactie
  • Withdrawal fee is afhankelijk per coin en zeer laag in de markt
  • Je kunt KuCoins aanschaffen welke je additionele korting geeft op de trade fee en je mee profiteert van de groei van de KuCoin exchange doordat je winstdeling erop ontvangt

Hubsterdam Advies: KuCoin exchange, click hier om een (gratis) account te maken

Hoewel het niet ons advies is om Cryptocurrency te laten staan op een exchange (het is veiliger om het bijvoorbeeld op een Trezor te bewaren) , KuCoin heeft state of the art beveiliging dus loop je zeer laag risico en is het beter dan de meeste andere exchanges.

Wat is Litecoin?
Litecoin is een peer-to-peer internetvaluta waarmee directe, bijna kostenloze betalingen aan iedereen in de wereld mogelijk zijn.

Litecoin is een open source, wereldwijd betaalnetwerk dat volledig is gedecentraliseerd zonder centrale autoriteiten. Wiskunde beveiligt het netwerk en machtigt individuen om hun eigen financiën te beheersen.

Met substantiële ondersteuning vanuit de industrie, handelsvolume en liquiditeit is Litecoin een beproefd handelsmedium dat complementair is aan Bitcoin.

De Litecoin-blockchain kan een hoger transactievolume verwerken dan zijn tegenhanger: Bitcoin. Vanwege het vaker genereren van blokken, ondersteunt het netwerk meer transacties zonder de noodzaak om de software in de toekomst te wijzigen. Als gevolg hiervan krijgen verkopers snellere bevestigingstijden, terwijl ze nog steeds in staat zijn om te wachten op meer bevestigingen bij het verkopen van grotere ticketitems.

Miners worden momenteel beloond met 50 nieuwe Litecoins per blok, een bedrag dat ongeveer elke 4 jaar gehalveerd wordt (elke 840.000 blokken). Het Litecoin-netwerk zal daarom 84 miljoen Litecoins produceren, wat 4 keer zoveel valutaeenheden is als Bitcoin.

Litecoin is een open source softwareproject dat wordt uitgegeven onder de MIT / X11-licentie en waarmee je de software kunt uitvoeren, wijzigen en kopiëren en, naar uw keuze, aangepaste exemplaren van de software kunt distribueren. De software wordt vrijgegeven in een transparant proces dat onafhankelijke verificatie van binaries en hun bijbehorende broncode mogelijk maakt.

--> Koop Litecoin hier met Bitcoin

Wat zijn de verdere voordelen van KuCoin exchange?
Wettelijke naleving
Het is een bedrijf met een basis van $ 2 miljoen geregistreerd kapitaal; juridisch ondersteund, compliance met de wet en anti witwas systeem.

Sterk platform
Zorgt voor handel veiligheid door middel van gebruikersgegevens encryptie, dynamische authenticatie en identificatie en controle op meerdere niveaus. Je kunt direct coins storten en terugstorten. Tevens zijn er geavanceerde trade technologie in het platform maar is het gebruiksgemak sterk gebleven.

24/7 customer support met een gemiddelde response tijd van 10 minuten.