KuCoin Shares

Crypto Blog

KuCoin Shares ROI volledig uitgelegd

On dec 29, 2017

Kun je met een investering in KuCoin over een paar jaar met pensioen? Waarom juist nu investeren in KuCoin Shares? Graag geef ik hierop een volledig en uitgebreide ROI analyse.

 

Wat is Kucoin Exchange?

De Kucoin Exchange is een Aziatische Bitcoin Exchange die, na strengere regelgeving, is uitgebreid naar internationale markten.

Registreer bij KuCoin via HubSterdam 

De registratielink is een verwijzing van mij, maar het heeft geen negatieve gevolgen voor je account en zou zeer op prijs worden gesteld om HubSterdam te steunen (we zijn 100% gratis).

 
Wat maakt de Kucoin Exchange uniek?

Naast het feit dat ze over de modernste technologie en beveiliging beschikt achter hun exchange, hebben ze enkele interessante kenmerken:

  • Het is een van de twee exchanges waarvan ik weet dat die een eigen token hebben, de andere is Binance.
  • Het heeft het beste referral programma van alle exchanges om nieuwe gebruikers aan te trekken, beloningen worden afgehaald van de KuCoin exchange inkomsten en kost de gebruiker 0. In het geval van een exchange zoals is dit essentieel en een enorme groei motor.
  • Er is een standaard winst uitkering onder de houders van de KuCoin Shares (dat zijn coins, geen enkele andere exchange doet dit), daarover later meer.
  • Er zijn community votes voor listing van een nieuwe coin.
  • Er zijn elke maand promoties welke traden en deposit van coins enorm belonen, dit zorgt voor veel trading activiteit op de exchange en geeft gebruikers geweldige extra’s. Vrijwel alle andere exchanges hebben dit niet (zover ik weet alleen Binance).
 
Wat zijn Kucoin Shares?

Kucoin-aandelen zijn een ERC-20-token dat wordt ondersteund door de Kucoin Exchange site en de winst die het genereert. Hoewel we later zullen ingaan op het winstpotentieel, is de enige garantie met betrekking tot winstuitkeringen dat 10% van de winst van de Exchange zal worden gebruikt voor de terugkoop en vernietiging van tokens.

Hoewel de 10% terugkoop een gegeven is, zijn hier enkele van de mogelijke extra functies:

  • Kucoin-bonus ontvangen: door Kucoins vast te houden ontvangen gebruikers dagelijks betalingen als een percentage van de kosten die door de uitwisseling worden gegenereerd. Op dit moment wordt 28% van de kosten gebruikt om uitbetalingen te doen.
  • Korting op Trades: net als bij Binance, krijg je korting op je trade kosten door Kucoins vast te houden. In het geval van Binance wordt je BNB tegoed gebruikt om de kosten te betalen, terwijl je Kucoin-aandelen gewoon de korting toekennen op basis van het aantal dat je in de wallet hebt staan. Dit betekent dat je tokens niet worden gebruikt om te betalen wanneer je een trade maakt.

Ik hoop dat het verhaal tot nu toe je een goed beeld heeft gegeven van het Kucoin Exchange project, voor meer informatie over de technische aspecten raad ik je aan de whitepaper te bekijken. In het volgende gedeelte zal ik ingaan op enkele cijfers en potentiële inkomsten bekijken voor Kucoin-houders.

Om beloningen van je KCS (Kucoin-aandelen) te verdienen, moeten ze op de de exchange zelf staan. Registreer hier.

Kucoin-aandelen: potentiële rendementen

Op dit moment zijn de handelsvolumes van Kucoin 24 uur hoger dan $ 250.000.000 USD per dag. Hoewel dit zeker een respectabel aantal is, is er genoeg werk en ruimte om te groeien. 

Als je 10.000 Kucoin Shares zou kopen heb ik voor de toekomst alvast het e.e.a. uitgerekend, voor een actuele update, check deze google sheet: KCS winst Google Sheet

24uur volume Dividents % KCS Hold Circulating supply % of supply owned Fees Daily profit Weekly profit Monthly profit Annual profit
$250,000,00  19% 10k 100,000,000 0.01% 0.20% $25.00 $175.00 $775.00 $9.125.00


KuCoin zit vandaag (2 januari 2018) op 100 miljoen trading volume, bekijk
Coinmarketcap hier om de laatste stand van zaken te bekijken. *update op 7 januari zitten ze al op 250 miljoen trading volume per dag...... 

Maar er is meer, Kucoin verwacht in de zomer van 2019 een top 10 exchange te zijn. Op dat moment zouden ze een 24 uur trading volume van meer dan $ 1 miljard moeten hebben, wat neerkomt op minstens een flinke toename van het dividend!

KCS houdt rechtstreeks verband met de populariteit van de exchange. Als het volume stijgt, kun je verwachten dat KCS ook in prijs stijgt. Over 2 jaar is je KCS waarschijnlijk 50-100x meer waard dan vandaag. Dit is ook waarom het een goed moment is om nu te kopen, niet wanneer ze een volume van $ 1 miljard bereiken. Tegen die tijd zullen ze te duur zijn!

De bedragen die je ontvangt, zijn niet in dollars, maar in de verschillende munten die in Kucoin worden verhandeld. Het is zeer waarschijnlijk dat als je al je deze crypto vasthoudt en ze niet verkoopt, dat er wat edelstenen tussen zal zitten. Overweeg of je al vroeg een waarde van $ 10 krijgt voor een nieuwe munt als divident. Als die munt 1000x wordt, zoals sommige munten (controleer gewoon coinmarketcap, bijna elke munt wordt op een bepaald moment gek, zelfs shitcoins), die $ 10 -dividend wordt $ 10k. Sommige munten kunnen 10x, 1x of zelfs onder de prijs gaan als je ze hebt. Maar naarmate de algehele marketcap van alle cryptocurrencies toeneemt, zal je uiterst gediversifieerde portfolio van Kucoin volgen. Je krijgt steeds meer munten en sommige zullen meer en meer waard zijn. 

Kucoin geeft Binance een run voor hun geld. Wanneer Kucoin zegt dat ze in de zomer van 2019 een top 10 exchange willen worden, zijn ze conservatief om geen valse hoop te geven.  Ik verwacht dat het volume van Kucoin $ 1 miljard bereikt in maximaal 12 maanden.

Hubsterdam Advies: KuCoin exchange, click hier om een (gratis) account te maken