Is Bitcoin een goede investering

Crypto Blog

Is Bitcoin een goede investering?

On okt 14, 2017

Antwoord geven op de vraag of bitcoin een goede investering is, zal waarschijnlijk afhangen van wie je het vraagt.

Degenen met een visie van een toekomst waarin het niet noodzakelijk is voor alles om een gecentraliseerde toezichthouder te hebben om waarde te reguleren, vertelt je dat ja, bitcoins zullen in de toekomst zeer waardevol zal worden. Anderen die meer waarde geven in het traditionele vertrouwen van banken en overheidsinstellingen, zal je waarschijnlijk afraden om in bitcoin te investeren.

Bepalen hoe "goed" een investering zal zijn, is zeer lastig, er zijn een aantal beproefde en echte manieren om de waarde van een valuta te bepalen. Een van de eenvoudigste manieren om te denken over bitcoin als investering, is om ten opzichte van de Amerikaanse dollar te bekijken. Onlangs hebben de bitcoinprijzen $ 5,000 gepasseerd en zullen in de toekomst nog veel hoger gaan. Als je een paar jaar geleden al in de digitale valuta had geïnvesteerd dan zou je een bijzonder goed rendement hebben gemaakt.

Bovendien is een basisconcept achter Bitcoin dat er slechts 21.000.000 bitcoin tokens zullen zijn, waardoor het constant waardevol of waardeverhogend kan blijven ten opzichte van andere soorten valuta die eindeloos worden bijgedrukt (inflatie). Andere redenen dat het lijkt op een goede investering, is de groeiende populariteit, netwerk effecten, beveiliging, onveranderlijkheid en status als de eerste ooit in een groeiende wereld van digitale valuta's.

In mijn optiek is Bitcoin een goede investering omdat het draait op de Blockchain innovatie, welke aan het begin staat om de wereld te veranderen. Bitcoin is op dit moment de belangrijkste cryptocurrency en de basis om trades te maken naar Alt coins. Deze sleutelrol en adoptie als betaalmiddel geeft mij persoonlijk veel vertrouwen in de toekomst.

Bitcoin heeft hoge pieken en diepe dalen. Een goede regel die je zou kunnen volgen, is om nooit meer te investeren dan wat je bereid zou zijn om te verliezen.

Hubsterdam Advies: beste Bitcoin Wallet & Marktplaats SpectroCoin , klik hier