Cloud Mining vs traditionele mining

Crypto Blog

Cloud Mining vs Traditionele Mining

On jan 31, 2018

De toekomst behoort tot cloud mining, zeggen experts geïnterviewd door HubSterdam.

Tegenwoordig is Bitcoin de meest populaire cryptocurrency die wordt gebruikt als alternatief voor traditionele betalingssystemen. Alle Bitcoin-transacties moeten worden geverifieerd door miners, in een proces dat mining wordt genoemd.

Dit proces wordt gedaan door een software die toegang heeft tot de verwerkingscapaciteit van de CPU om transactiegerelateerde algoritmen op te lossen. Oorspronkelijk vond bitcoin mining plaats op de CPU's van individuele computers. Tegenwoordig is er zoveel rekenkracht nodig, dat het gebeurt in grote datacenters.

Niet iedereen kan natuurlijk een groot datacenter bezitten, daarom begon recentelijk een nieuw type mining populariteit te winnen, cloud-mining.

Cloud mining stelt gebruikers in staat om in plaats van hun eigen machines mining kracht te gebruiken voor de hardware die in externe datacenters wordt geplaatst. Alle Bitcoin-mining gebeurt in de cloud, zonder offline gedoe, zoals elektriciteit, hostingproblemen of installatie- en onderhoudsproblemen.

Lage instapkosten en minimale risico's

Cloud mining biedt een mining systeem met lage instapkosten, minimale risico's en kosten, het is een alternatief voor traditionele modellen van mining die betrekking hebben op inkoop, onderhoud en configuratie van zeer gespecialiseerde hardware.

De traditionele mining heeft een noodzakelijkheid om de frequentie van sluitende blokken op de minuut nauwkeurig te houden. Toenemend aantal miners resulteert in moeilijkheidsgraad groei - het blok wordt binnen 10 minuten verwerkt; bij een aantal miners dat afneemt, word gevolgd door de moeilijkheidsgraad maar de sluitingstijd van een blok duurt nog steeds 10 minuten ", aldus marketingexpert bij HashFlare Alexander Gromov.

De redenen waarom cloud mining een actuele trend is, zijn vele en we hadden de kans om meer over hen te weten te komen in een recent interview met Mr.Gromov:

"Cloud mining maakt het mogelijk om gespecialiseerde apparatuur en een team van professionals in te huren om ze te onderhouden, dus je bent niet beperkt door de capaciteit van een echte miner; je kunt je hashrate onmiddellijk krijgen, zonder dat je hoeft te wachten op levering; je hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud van apparatuur en het vervangen van kapotte onderdelen ".

HashFlare lijkt een eenvoudige manier om bitcoins te verdienen met cloud mining, want het enige dat je hoeft te doen, is inloggen bij het project, de hashrate kiezen op basis van de grootte van je investering en ervoor betalen. 24 uur later ontvangt je de eerste opbrengsten.


Hoe het werkt

Om te verifiëren dat de transacties met virtueel geld op een wettelijke en veilige manier plaatsvinden, is een proces van verificatie van de transacties zelf noodzakelijk. Om te vereenvoudigen, als een gebruiker een item koopt en betaalt in bitcoin, controleren algoritmen of de bestede bitcoins uit zijn portefeuille worden gehaald, waardoor het fenomeen met de dubbele uitgaven wordt vermeden.

Deze verificatie, die met de verspreiding van bitcoin altijd meer rekenkracht vereist, wordt mining genoemd. De zogenaamde miners bieden de rekenkracht van hun computer om deze verificatie uit te voeren. In ruil daarvoor ontvangen ze gratis bitcoin, totdat Bitcoin 21 miljoen eenheden bereikt (ruwweg), omdat het totale aantal beperkt is.

Hubsterdam Advies: Hashflare Cloud Mining voor de goedkoopste prijs, klik hier