bytom exchange

Crypto Blog

Bytom exchange - welke is de beste

On okt 27, 2017
Wat is de beste Bytom exchange en waarom?
Onze aanbeveling om BTM te traden is KuCoin exchange. Dat komt vanwege de volgende redenen:
  • Zeer goed beveiligd
  • Geen deposit fee / kosten
  • Trading fee is 0.1% van de transactie
  • Withdrawal fee is afhankelijk per coin en zeer laag in de markt
  • Je kunt KuCoins aanschaffen welke je additionele korting geeft op de trade fee en je mee profiteert van de groei van de KuCoin exchange doordat je winstdeling erop ontvangt

Hubsterdam Advies: KuCoin exchange, click hier om een (gratis) account te maken

Hoewel het niet ons advies is om Cryptocurrency te laten staan op een exchange (het is veiliger om het bijvoorbeeld op een Trezor te bewaren) , KuCoin heeft  state of the art beveiliging dus loop je zeer laag risico en is het beter dan de meeste andere exchanges.

Wat is Bytom?
Bytom is een Ethereum gebaseerde blockchain applicatie ontworpen om gebruikers in staat te stellen interactie te maken met zowel atomaire activa als heterogene activa. Heterogene byte-activa zijn blockchain-activa, zoals digitale tokens en cryptocurrencies, terwijl atomaire byte-activa obligaties, effecten, dividenden en andere vastgoed activa zijn die geregistreerd zijn op een blockchain. Door gebruik te maken van de blockchain kunnen gebruikers beide soorten byte-activa mee gokken, verhandelen en beheren vanuit overal in de wereld.

Atoomaandelen zijn altijd dominant over heterogene byte-activa, maar dat verandert, omdat de wereld een mentale digitale shift maakt.

Byte-tools zoals mail- en word documenten waren de eerste vorm van activa op internet. Byte-valuta's zoals bitcoin en ether werden vervolgens gevolgd door byte-activa die de volgende fase vormen in de evolutie. In de toekomst zullen aandelen, aandelen en effecten allemaal verhandelbaar zijn op blockchains die onbeperkt en veilig platform bieden in de volgende stap naar een werkelijke wereldwijde economie.

Bytom's doel is om het eerste en premier platform te zijn dat gebruikers de mogelijkheid biedt om met dergelijke activa te communiceren. In de toekomst zal het AI en Internet of Things apparaten toestaan om deze gegevens te gebruiken om hun invloed op de atoomwereld verder uit te breiden.

--> Koop Bytom coin hier met Bitcoin

Wat zijn de verdere voordelen van KuCoin exchange?
Wettelijke naleving
Het is een bedrijf met een basis van $ 2 miljoen geregistreerd kapitaal; juridisch ondersteund, compliance met de wet en anti witwas systeem.

Sterk platform
Zorgt voor handel veiligheid door middel van gebruikersgegevens encryptie, dynamische authenticatie en identificatie en controle op meerdere niveaus. Je kunt direct coins storten en terugstorten. Tevens zijn er geavanceerde trade technologie in het platform maar is het gebruiksgemak sterk gebleven.

24/7 customer support met een gemiddelde response tijd van 10 minuten.