Binance trading

Crypto Blog

Binance trading

On dec 18, 2017

Je hebt hebt een Crytpo munt (Altcoin) onderzocht en je bent van plan om erin te gaan investeren (over te gaan tot aanschaf). Vrijwel alle goede Cryptocurrencies zijn te verkrijgen op een Bitcoin Exchange, onze aanbeveling hiervoor is Binance. Ik ga je dan ook laten zien hoe je geld van je wallet naar Binance kunt overboeken om te beginnen met het traden van bijvoorbeeld Bitcoin naar die specifieke Altcoin die je wilt.

Binance trading is zeer populier en inmiddels een van de grootste exchanges die zich echt heeft afgezonderd van de concurrentie. Ze hebben momenteel een van de gemakkelijkste en mooiste exchange user interfaces die er zijn. Ze staan erom bekend enkele van de nieuwste munten op de markt te hebben, lang voordat ze op andere exchanges gelist worden. Er is ook een Binance-token ($ BNB), wat handig is om je handelskosten te verlagen.

Stap 1:
Ga naar Binance (graag via ons, kost je niks en je steunt Hubsterdam!) in de rechterbovenhoek zie je de knop 'Aanmelden of registreren'. Klik op register om aan de slag te gaan.

Binance trading 1.png


Stap 2:
Vul alle nodige informatie in en schuif naar login, deze slider kan in het begin even wennen zijn.
binance refferal.jpg

Stap 3:
Navigeer naar het tabblad Funds en click ‘Deposits and Withdrawals’

Binance trading 3.png

Stap 4:
Ga naar de munt die je gebruikt om geld op je account te storten (bijvoorbeeld Bitcoin of Litrecoin). Kopieer en plak dat adres en plaats het in de adresbalk van je wallet.

Binance trading 4.png


Stap 5:
Plaats de muisaanwijzer op het tabblad Wissel en klik op Basic of Geavanceerd! Voor deze gids zal ik basic kiezen. Navigeer naar de rechterkant van de exchange en zoek naar je coin.

Binance trading 5.pngBinance trading 6.png
Stap 6:
Traden! Hier kun je eenvoudig de gewenste munten verkopen of kopen. Voer het gewenste aantal munten in of klik op het percentage op basis van wat in je wallet staat.

Binance trading 7.png

Hubsterdam Advies: Binance exchange, click hier om een (gratis) account te maken