Bankera gratis Crypto transacties

Crypto Blog

Bankera gratis Crypto transacties

On nov 24, 2017

Bankera heeft vandaag aangekodigd dat haar MVP SpectroCoin voor alle klanten nu de mogelijkheid biedt om P2P (Peer-to-Peer) cryptocurrency-transacties uit te voeren, ook wel transacties off-chain genoemd. Dit betekent dat je nu je favoriete cryptogeld, zoals Ethereum, Bitcoin, Dash of NEM, snel en gratis naar een ander SpectroCoin-account kunt sturen.

Bij het verzenden van cryptocurrencies tussen SpectroCoin-accounts gebeuren transacties buiten de Block-Chain om. Ze kunnen dus onmiddellijk worden vastgelegd, zonder te wachten op netwerkbevestigingen. Het maakt ook dit soort transacties gratis, omdat gebruikers de netwerktransactiekosten niet hoeven te betalen. Je hebt alleen het SpectroCoin e-mailadres van de ontvanger nodig en binnen een paar minuten staan de fondsen in zijn / haar portemonnee.

Deze service is beschikbaar voor alle SpectroCoin-gebruikers en is te vinden onder de opnamemogelijkheden in je account.

Bankera is de toekomstige bank welke gebaseerd zal zijn op het sucessvolle SpectroCoin platform (zelfde team etc). De ICO hiervoor zal plaatsvinden vanaf 27 november 2017. 

Bankera ICO: voor de beste prijs per BNK, klik hier